Annons
Vidare till vastgotabladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Lyssna på folket

Är det så konstigt att det blir folkomröstning? Inte bara gällande Lindängen, utan om landsbygden över huvudtaget.  Folk har tröttnat på icke lyssnande politiker i vår kommun.

Så fort kommunens pengar slösas  bort, och minusbudget uppstår. Så är det ofta landsbygden som får stå för fiolerna. Stor del av befolkningen utanför själva staden har ledsnat på detta fenomen, och många vill därmed statuera exempel när dålig politik förs. Detta alltså genom en folkomröstning. Socialdemokraterna säger sig tänka på folket....jojo. På riksnivå så funderas det bl.a om att "revidera" LAS till det sämre. På kommunal nivå, så finns det beslut att "revidera" äldreomsorgen, samt funderingar på att reducera ned de lansbygds-skolor som finns kvar. Tvärtemot Löfvens lovade extrapengar till bland annat äldrevården. Vänsterpartiet sitter i S knä och bara nickar medhållande som vanligt. M som alltid varit ett stabilt parti har börjat att vela hit och dit i kommunala sammanhang, så dessa vet man inte var man har längre. Jag vill med detta inte nedvärdera samtliga politiker inom nämnda partier. Utan bara vissa, som tyvärr har fel när de tänker ibland. Dessa låter också prestige gå före förnuft tyvärr.

Nää...nu har stor del av oss "bönner" tröttnat på rådande styre av Tidaholm. Något nytt kanske vore på plats.

En landbygdsbo som tröttnat

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel