Annons
Vidare till vastgotabladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Måste använda kontakter i regering och riksdag

Signaturen Oculus Auris skriver sin signatur på latin, som betyder öga och öra på svenska. Hen skriver om buskörningen på helgerna där "Herr Höglander och Brottsförebyggande rådet" borde ha ingripit men signaturen föreslår nu att kommunen och polisen visar framfötterna.

En annan fråga som tas upp i samma VB är varför Hellidsskolan inte får två S istället för ett S. Det korrekta är ju faktiskt två S. När skolchefen Anneli Alm får frågan blir hennes svar att det finns "många viktigare saker att hantera." Det är bara att hålla med.

Ta till exempel flytten av Marbodal till Jönköping, där Tidaholm förlorar hundratals arbetstillfällen och varför tillbyggnaden av Kriminalvårdsanstalten ännu inte kommit i gång, där allt verkade klappat och klart för länge sen. Här borde kommunen använda sina kontakter i riksdagen och med justitieministern för att skynda på ärendet, så att det inte glöms bort i hanteringen.

När Gun Hellsvik var justitieminister minns jag att hon gärna besökte Tidaholmsanstalten för att informera sig om verksamheten.

Lars Hjertén

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel