Annons
Vidare till vastgotabladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Mina skattepengar går bara till dumheter i Skövde

 
Perspektiv
Visa alla artiklar

Nu funderar jag på att flytta från Skövde, skriver insändarskribenten. Gör det du också är hans uppmaning.

De som önskar Handtagets nedläggning och gottar sig med sin egen elakhet i spalterna påstår att pengarna som handtaget "kostat" (märk att jag skriver ordet inom citationstecken) kunde bekosta såväl lärare som vårdpersonal inte klagade när makthavarna la ner mängder med skattepengar på att göra om torget.

Samma makthavare lade ner skolan i Varola så det behövs ju knappast någon sådan tjänst i Skövde kommun.

Själv funderar jag på att skriva mig i annan kommun. Mina skattepengar går bara till dumheter i Skövde. Uppmanar alla gamla som förut fick hjälp av handtaget att göra detsamma. Även de goda innevånarna i Varola tycker jag borde skriva sig i annan kommun. Man behöver inte alltid bo i den kommun man är skriven.

Makthavarna vill inte ha vare sig barn eller pensionärer i Skövde kommun. Ärligt talat så tror jag att de vill förvandla staden till en spökstad. Där kan Göran Lidgren och hans kumpan Katarina Jonsson dansa på det nyrenoverade torget som redan har rostfläckar i lugn och ro. Jag själv vill inte dansa med!

Henrik Andersson

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv artikel