Annons
Vidare till vastgotabladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Och där ändrade vi vilka som kan vaccineras

Artikel 3 av 5
Corona: Vaccinet
Visa alla artiklar

Har nu väntat ett tag för att kunna boka tid för vaccination på Närhälsan i Tidaholm, då jag själv gärna vill slippa fara runt för att just vaccineras mot Covid-19.

Jagar tider nu på morgonen, då de skulle släppas idag för min åldersgrupp, 35+, inga tider finns och så kan det ju vara beroende på leveranser och annat. Då får jag se att man nu även i Tidaholm sänkt ålderskravet för vaccination till 18 år, ändrades igår kväll. Vad hände där?

Det finns inga tider nu för en som väntat och med den nya åldersintervallen lär det bli svårt framöver och lyckas boka en tid. Det hade inte varit idé och vidhålla den ursprungliga planeringen för att sedan kanske efter en vecka eller två ändra denna?

Om inte annat kanske framför informationen tidigare att åldersspannet ändras, så hade man själv kunnat boka tider som funnits i närliggande städer sedan flera veckor tillbaka...

En irriterad person som hade önskat få vaccinera sig i Tidaholm och som önskar fler använde sig av framförhållning...

Skaraborg Runt

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel