Annons
Vidare till vastgotabladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: PRO flyttar årsmötet till augusti

PRO-medlemmar i Tidaholm, nu var det ett tag sedan vi hördes av, men då vi fortfarande har restriktioner att följa vill vi berätta vad som kommer att ske framöver.

Årsmötet som var tänkt att genomföras i slutet av maj får ställas in. Nytt datum blir den 27 augusti och då hoppas vi att vi ska kunna träffas fler än som nu är fallet. Förhoppningsvis kommer vi att ha årsmötet i Bruksvilleparken eller om vi kan vara Villan, allt beror på om man släppt på restriktionerna.

Vi kommer att annonsera i god tid i Västgöta-Bladet inför årsmötet. Vår telefon på expeditionen med telefonnummer 0502-60 64 68 är fortfarande öppen onsdagsförmiddagar till och med den 2 juni då vi har sommaruppehåll. Onsdagen den 4 augusti ska vi förhoppningsvis kunna öppna expeditionen för besök igen, annars får vi fortsätta att träffas på telefon på onsdagartills vidare.

Vi ser framemot att träffa er alla PRO-are igen!

Vi har även lite planer för hösten vilka vi återkommer till! Ha det så bra ni kan! Styrelsen PRO Tidaholm

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel