Annons
Vidare till vastgotabladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Ska S ha kvar alla ordförandeposter?

Runo Johansson svarar en S-väljare i VB den 9 oktober, som tycker att fullmäktige är en stor sandlåda. Man kan knappast vara mer anonym i Tidaholm, än att kalla sig S-väljare.

Socialdemokraterna fick drygt 3700 röster i kommunvalet, snudd på rekord i Västra Götaland.

Varför vill de flesta insändare vara anonyma?

I Belarus är det förståeligt, där man misshandlas, ibland till döds, om man kritiserar regimen och i Ryssland riskerar man att skjutas eller förgiftas.

Vill du också skriva en insändare? Gör din röst hörd i VB - här kan du lämna in din text.

Men i Västgöta-Bladet ökar läsvärdet, om man skriver under med sitt namn. I en anonym insändare funderar man på vem vederbörande är medan innehållet i artikeln har mindre betydelse.

Runo skriver vidare i VB att majoriteten i fullmäktige upphörde, när MP lämnade samarbetet och tillsammans med andra avhopp från Socialdemokraterna blir min fråga till Runo: kommer du som oppositionsråd att ta hänsyn till att majoriteten, som bildades efter valet 2018 inte längre existerar?

Skall S ändå ha kvar samtliga ordförandeposter?

Lars Hjertén (M)

Läs mer: Runo Johanssons svar till S-väljare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel