Annons
Vidare till vastgotabladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Jollyroom återkallar farliga babysitters: "Sluta använd den omgående"

E-handelsföretaget Jollyroom återkallar babysitters av egna märket Petite Chérie efter att ha upptäckt att den kan gå sönder och orsaka skada för barnen.

Företaget Jollyroom återkallar babysitters från det egna märket Petite Cherie, efter att man upptäckt att en metallram kan gå sönder. Följden kan då bli att barnet faller bakåt och slår i huvudet.

"Babysittern kan överbelastas vid normal användning och orsaka att metallstag kan knäckas", skriver Jollyroom på sin hemsida.

Kunder som köpt produkten uppmanas att inte använda den, utan skicka tillbaka den och få pengarna tillbaka.

Det handlar om babysitters med artikelnummer: 540404, 540405, 540406, 540407 och 540408.

Jollyroom är huvudsakligen en webbutik och tack vare att kunderna har registrerat sin mejladress hoppas företaget få tag på kunder.

"Om du köpt babysittern ska du genast sluta använda den och kontakta Jollyroom för att få en gratis retursedel och full återbetalning", uppger företaget på sin hemsida.

När tidningen kontaktar Jollyrooms kundtjänst för att få uppgifter om hur många babysitters som har sålts blir svaret detsamma som på hemsidan. För vidare frågor hänvisas vi till Jollyrooms marknadsavdelning, men de har inte återkommit.

Produkterna ska ha funnits till försäljning under flera år och kan ha sålts vidare på andra håll. Även där uppmanas de som har sålt babysitters att höra av sig till den nya ägaren och meddela om återkallelsen.