Annons
Vidare till vastgotabladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Känd krogkedja vill satsa i Skaraborg - här är orterna som är aktuella

Restaurangkedjan Harrys vill etablera sig på flera orter i Skaraborg. Nu söker man personer som kan driva restaurangerna.

Under 2018 etablerades Harrys i sex nya städer. Nu har restaurangkedjan som mål att inom en treårsperiod växa till 45 restauranger. Det skriver restaurangkedjan i ett pressmeddelande.

- Vi har identifierat 20 städer där vi känner att Harrys kan bidra till en positiv utveckling av staden och där det finns ett behov idag, säger Fredrik Borén, etableringsansvarig på Harrys i pressmeddelandet.

Under de senaste åren har Harrys fokuserat på expansion och nu söker man alltså franchisetagare till 20 nya städer där fokus ligger på att konvertera befintliga verksamheter till Harrys-konceptet. Man har gjort en analys av städerna och tittat på faktorer som befolkningsmängd, den lokala marknaden och hur stadskärnan ser ut idag.

- För oss är det viktigt att vi hittar franchisetagare som brinner för restaurangbranschen lika mycket som vi gör. Vi har ett nära samarbete med våra krögare och viktiga ledord för de personer vi söker är ansvar, driv och glädje, säger Fredrik.

Harrys är en svensk bar- och brasserikedja som tar fasta på det svenska ursprunget såväl i design och inredning som i maten som serveras på restaurangerna.

Här söker restaurangkedjan franchisetagare:

Borås, Eskilstuna, Eksjö, Falköping, Karlskrona, Karlskoga, Luleå, Mariestad, Nässjö, Oskarshamn, Piteå, Ronneby, Skara, Skövde, Sundbyberg, Sundsvall, Trelleborg, Täby, Åtvidaberg, Östersund