Annons
Vidare till vastgotabladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Kass Humor som vikingar i Fornbyn

Den 6 mars har humorkollektivet Kass Humors nya satsning "Kära dagbok" premiär på SVT Play. En del av inspelningarna har gjorts i Skara och Fornbyn.

Kass Humor från Lidköping har slagit igenom nationellt. Dels med sin välbesökta Youtube-kanal, men också så klart med sin populära tv-serie ”Uti bôgda” på SVT. Deras nya satsning ”Kära dagbok" har snart premiär.

”Kära dagbok” har spelas in på olika platser i Skaraborg sedan sommaren 2018. En del gamla karaktärer, som publiken känner igen från ”Västgötanytt” kommer att finnas med.

Serien är i dagboksform där tittarna möter ofrivilliga vikingar som styr kosan mot Englands kust, vloggaren Conny Krock som never ever sviker sina followers och Bertil som satsar på ny karriär samtidigt som Bosse Brasa släcker både liv och bränder.

Scener till serien har också spelats in i Fornbyn vid Västergötlands museum. Det var ett gäng krigiska och hungriga vikingar som intog Rackebyladugården, skriver museet på sin hemsida.

"Kära dagbok" börjar sändas den 6 mars.