Annons
Vidare till vastgotabladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Klotter, inbrott och misshandel

Polisen har haft relativt få fall att bestyra i Tidaholms kommun under veckoslutet.

Vittne såg klottrare

Vid 22-tiden i fredags inträffade ett fall av skadegörelse utanför Hökensåsskolan. Det rör sig om klotter på en busskur.

Det finns en utpekad person.

– Ett vittne har sett en kille, född 2004, utförda klottret, säger polisen Tomas Björk.

Lampor i kristall byte vid inbrott

Under perioden 25 april-5 maj har det skett ett inbrott i ett fritidshus i Agnetorp. Målsägaren kontaktades av Tidaholms kommun om att någon brutit upp ytterdörren. Det visade sig att totalt nio fönster krossat i boningshus och förråd och det har orsakats stor oreda i jakten på stöldgods. Saknas gör tre lampor i kristall samt en elmätare.

Rubriceringen är inbrott samt skadegörelse.

Försök till stöld

En kvinnlig målsägare har rapporterat att det i helgen gjorts försök till inbrott i flera fastigheter på en gård i Härja utanför Tidaholm. Gästhus, förråd och ladugård ligger cirka 300 meter från bostaden och någon gång i helgen har hänglås klippts upp och fönster krossats för att ta sig in. Ingenting är dock konstaterat stulet.