Annons
Vidare till vastgotabladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Kristna musikprofiler gör gemensam sak

Tre välkända profiler inom den kristna musiken gör gemensam sak till förmån för Läkarmissionen. På söndag kväll kommer de till Fridhem i Tidaholm.

Ingamay Hörnberg, Hasse Hallström och Lennart Sjöholm har spridit glädje och välbehag under många år. Nu turnerar de tillsammans tillsammans med syfte att stötta insamlingen till Läkarmissionens arbete. Läkarmissionen arbetar i väldens alla hörn med inriktning på att hjälpa utsatta människor som annars inte får någon hjälp.

På söndag den 27 januari underhåller de i Fridhem i Tidaholm och man hoppas på ett gott insamlingsresultat.

Ingamay Hörnberg, Hasse Hallström och Lennart Sjöholm är vänner sedan länge och bestämde sig för att göra musik tillsammans med syftet att ge konserter till förmån för Läkarmissionens arbete.

Två röster, egentligen helt olika i uttryck och register, skulle samsas i samma sånger. Det blev en utmaning för den tredje vännen, men genom sinnrika arrangemang och tonartsbyten lyckades han ge rätt ackompanjemang till de båda rösterna. Resultatet blev väldigt bra!

Med ett omsorgsfullt sångval och specialskrivna arrangemang bjuder Ingamay, Hasse och Lennart på en musikalisk upplevelse med texter som berör på djupet.