Annons
Vidare till vastgotabladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Labero samarbetar med Youtubestjärnor i nya showen

När Joe Labero skulle ta sin nya show Inflame ett steg längre gick han till Youtube för att hitta de sista pusselbitarna. Och han fann stjärngruppen Rackartygarna som gör hisnande tricks med motorcyklar. – Jag tror att det kommer att bli häftigt i föreställningen, säger Joe Labero.

Joe Laberos kommande show Inflame tar inspiration från filmens värld med rockmusik, filmiska inslag och en stuntshow. Nu har han hittat de som ska axla rollen som stuntmän under turnén. Det blir inga mindre än Rackartygarna, youtubestjärnorna som gör galna tricks med sina hojar.

De är Rackartygarna

Rackartygarna består av Olle Lundqvist, Martin Agerstig, Niklas Bjelvén, Rasmus Frisk, Jimmy Olsson och Alexander Hermansson. De slog igenom när de var med i Talang 2014 och har sedan dess fått över 300 000 prenumeranter på sin youtubekanal och även haft ett eget program på Viafree.

– Jag såg dem för flera år sedan på Talang och det är kul att ta fram svenskar när man gör en Sverigeturné för att visa att det finns duktiga här och i Norden. Det känns lustfyllt, spännande och annorlunda att ha med dem, säger Joe Labero.

Träffades i Stockholm

Trollkarlen berättar att han träffade gänget i Rackartyg i Stockholm för ett par veckor sedan för att diskutera och testa olika saker. Tanken är att de kan bli en intressant övergång mellan olika maginummer och även kanske vara en del av vissa.

– De dammar till lite med monster jam, hopp och bikes. Vi kompletterar varandra bra. De har en egen unik kompetens. Jag tror att det kommer att bli häftigt i föreställningen tillsammans med de andra byggstenarna.

Scenen som byggstenarna ska sättas ihop på kommer dessutom vara lite inspirerad av motorcyklarna och den miljön.

– Det är något speciellt med ljudet av motorerna och deras eldtunnor. Det blir en riktig garagekänsla, lite smutsigt och skitigt. Som om det vore Laberos magigarage.

Joe Labero och hans show Inflame kommer till Skövde Arena 22 mars.