Annons
Vidare till vastgotabladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Landslagsstjärnan från Falköping lämnar Piteå – på väg utomlands

Landslagsspelaren Madelen Janogy från Falköping lämnar damallsvenska Piteå. Nästa destination ser ut att bli en klubb utomlands.

Janogy gjorde tre säsonger i Piteå och har växt ut till en landslagsspelare. Hon var med i det svenska lag som tog VM-brons i somras och var även med och vann SM-guld med Piteå 2018.

Det är oklart vad som blir Madelen Janogys nästa klubbadress. Men enligt hennes agent, Maria Karlsson de Cecco, rör det sig om en klubb utomlands.

– Hon har funderat mycket och är på väg att bestämma sig. Det lutar åt en klubb som tror väldigt mycket på Madde och som hon också känner skulle passa perfekt för hennes utveckling, säger hon till Fotbollskanalen.

Janogy ska bland annat ha tackat nej till Juventus och Birmingham, enligt agenten.

Utöver Janogy meddelar Piteå på sin webbplats att flera andra spelare lämnar. Bland andra Ronja Aronsson, Emelie Lövgren och June Pedersen.