Annons
Vidare till vastgotabladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Liljebo byter IFK mot IFK: "Glad över att vi nu har kommit överens"

Nils Liljebo kommer inte att spela med IFK Tidaholm nästa säsong. Via sin hemsida meddelar IFK Skövde att 21-åringen byter över till Skövdeklubben.

IFK Skövde har gjort klart med sitt första nyförvärv inför återkomsten i division 3. Via sin hemsida meddelar klubben att Nils Liljebo är klar för en övergång till IFK Skövde.

– Vi har haft ögonen på Nils i flera år och vi försökte locka hit honom inför årets säsong. Då valde han istället IFK Tidaholm. Nu är vi väldigt glada över att få in Nils i vårt lag, säger Fredrik Hellman, sportansvarig i IFK Skövde, till klubbens hemsida.

Därmed blir alltså vistelsen i IFK Tidaholm ettårig. Under säsongen som gick spelade i 25 av 26 matcher, varav 21 starter. Tidigare har Liljebo även representerat Tidaholms G&IF, Tibro AIK och moderklubben IFK Värsås.

Liljebo bor i Skövde, vilket gör reseavståndet kortare.

– Jag ser fram emot att komma till IFK Skövde och är glad över att vi nu har kommit överens. Jag hoppas kunna bidra med det jag är bra på, säger han till IFK Skövdes hemsida.

I samma veva meddelar IFK Skövde att Alexander Gerhardsson, Moise Mbengay och George Daoud fortsätter i IFK Skövde även nästa säsong.