Annons
Vidare till vastgotabladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Live-TV: Vi sänder lördagens prestigederby mellan FIF och Lockerud Mariestad

Viktiga poäng står på spel när Fröjereds IF möter IBK Lockerud Mariestad i allsvenskan västra under lördagen. Vi livesänder matchen från Sparbankshallen.

På lördag är det dags för Skaraborgsderby i Tidaholm. Då ställs Fröjereds IF mot IBK Lockerud Mariestad i en match som betyder mycket för båda lagen, i olika håll av tabellen.

För Fröjereds IF handlar det om att undvika nedflyttningskval. Med fem matcher kvar ligger FIF på platsen strax ovanför kvalplatsen, detta tack vare bättre målskillnad än Linköping IBK på den nämnda positionen. De två, tillsammans med IBF Linköping, gör upp om de två platserna ovanför det negativa strecket.

För gästande IBK Lockerud Mariestad är poängen viktiga i jakten på uppflyttning. Placerade strax under kvalstrecket för uppflyttningskval gör de – tillsammans med Telge SIBK (etta), Västra Mälardalen IB (tvåa) och Rönnby Västerås IBK Ungdom (fyra) – upp om de två kvalplatserna för att nå SSL.

Matchen spelas på lördag, nedsläpp 15.00 i Sparbankshallen där vår sändning drar i gång strax innan matchstart. Förra mötet lagen emellan bjöd på en sudden-rysare efter att Fröjereds IF vänt underläge till 4–4 och Hanna Boström sedan avgjort i sudden death.

Sändningen kommer att vara premiummärkt, alltså måste du vara premiumkund hos oss.

Premium ger dig som läsare av tidningen tillgång inte bara till lördagens livesändning utan också till mängder av artiklar från alla sajter och appar inom Hall Media. Med samma inlogg kan du läsa nyheter från Falköpings Tidning, Skövde Nyheter, Skaraborgs läns Tidning och Västgöta-Bladet. Du kan också läsa Smålänningen, Smålands-Tidningen, Tranås Tidning, Vetlanda-Posten, Jönköpings-Posten, och Värnamo Nyheter.

Här hittar du ett sätt att logga in.

Och självklart får du alla de förmånliga erbjudanden som ryms inom Plusklubben.

Vilka artiklar som är Premium känner du igen på att de är märkta med en Premiumlogga, en gul vimpel med texten “Premium” eller en gul ruta med en vit stjärna. Märkningen är densamma i datorn, mobilen och i våra nyhetsappar.

Det är enkelt att logga in och komma åt Premium. Klicka på Premiumartikeln som väckt ditt intresse - och följ instruktionerna för att registrera en prenumeration. Du kan också få hjälp via vårt kundcenter - de kan besvara frågor kring Premium och allt annat som rör våra produkter och nås på telefon 036-30 40 40.

Vi använder oss av Klarnas betalningslösning. På så vis kan du snabbt och smidigt bli Premiumkund samtidigt som du vet att transaktionen sker på ett säkert sätt. Hall Medias tidningssajter är https-certifierade vilket gör att du kan känna dig extra trygg med att göra betalningar på våra sajter.

Du kommer åt Premium på alla våra plattformar; i dator, tablets, mobiler och appar. Har du en Android-enhet hittar du dem på Google Play. Har du en Apple-produkt hittar du dem på App Store.