Annons
Vidare till vastgotabladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Marita Larsson, Jung

I Jungs kyrka hölls tisdagen den 17 mars begravningsgudstjänst för Marita Larsson, Jung. Som inledning spelade kantor Karin Ekenvi på orgel, Så skimrande var aldrig havet av E. Taube. Kantorn sjöng därefter, Där rosor aldrig dör av D. Bergagård.

Officiant var Komminister Anders Hillergren som i sitt griftetal utgick från Psalt.23,” Herren är min herde, ingenting skall fattas mig. Han för mig i vall på gröna ängar, han låter mig vila vid lugna vatten”.

Vid den vackert blomsterprydda båren i kyrkan tog döttrar och son med familjer, syskon, övrig släkt och vänner avsked. Kantor Ekenvi sjöng, O store Gud - C. Broberg och som avslutning spelades Strövtåg i hembygden med Mando Diao på CD. Maritas minne hedrades förutom med vackra blommor även med minnesgåvor till Cancerfonden och Barncancerfonden. Gravsättning kommer senare att äga rum på Kvänums kyrkogård.