Annons
Vidare till vastgotabladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nelly söker kärleken i dejtingprogram

Att söka kärleken kan man göra på flera sätt, dejtingprogrammen på tv hittar nya vägar och i TV4:s serie Flirt dancing tar nu Skaraborgstjejen och skådespelaren Nelly Ekermark sin chans.

Nelly är en 25 år gammal. Hon kommer från Falköping men har också bott en del i Skara. När avsnittet där hon söker den riktiga kärleken släpps torsdag den 26 mars befinner hon sig i Australien.

Kanske känns hon igen från sin tid på Katedralskolans estetiska program teater, eller nu senast på Skara skolscen. Kanske har man också sett henne exempelvis i en av Skaraborgshistoriers kortfilmer, i Uti Uti Bôgda eller i en reklamfilm för Gifflar. Hursomhelst så är det TV4 som gäller nu där tv-tittarna kan se henne söka kärleken på ett något annorlunda sätt.

Får inte prata på dejten

Programidén går ut på att produktionen parar ihop personer som i jakt på den stora kärleken möts första gången i en dans. De får inte byta ett enda ord med varandra - bara dansa.

Det Nelly söker är en vänlig och charmig kille med mystisk blick.

– Det är väldigt nice med killar som har moves, berättar hon i programmet.

Då vet hon inte att det är den 30-årige folkhälsovetaren Geronimo - en salsatokig äventyrare som hon kommer att få dejta.

Dansnumret de gör har de fått öva på innan. Paren får en egen koreografi skapad enbart för dem och anpassad till hur de är som personer och vad de söker hos en partner. De får sedan träna in den tillsammans med Rennie Mirro och hans team.

Efteråt att de dansat får de ses igen och bestämma om det blev kärlek vid första dansen och om de vill ses igen.

Drömmen om filmögonblicket

För Nellie kom drömmen om en riktig filmupplevelse att bli verklighet. Den klassiska scenen från filmen Titanic återskapades i det nummer som anpassades för henne och, den innan dansen hemlige, partnern Geronimo. Men uppstod det kärlek?

Avsnittet av Flirty dancing med Nelly sänds torsdagen den 26 mars klockan 21:00 på TV4, TV4 Play och C More.