Annons
Vidare till vastgotabladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nu lanseras din nya nyhetssajt: ”En bättre nyhetsupplevelse”

Tidningens nyhetssajt har haft samma kostym i flera år. Nu lanseras en modernare och snabbare nyhetssajt. – Den ger ett lugn för ögat samtidigt som vi inte tappar känslan av att det är en nyhetssajt som har mycket att berätta för läsaren, säger Herman Nikolic, redaktionell chef på Hall Media.

Hall Media har ända sedan 2018 arbetat för att förbättra användarupplevelsen i nyhetstitlarnas digitala kanaler. Projektet, kallat Ella, har bland annat lett till att de tolv tidningarna fått nya, fräschare appar - och nu tas nästa steg i utvecklingen. I dag lanseras din tidnings nya sajt - med ny, modern layout.

– Vi har moderniserat sajterna och jobbat för att få en snabbare sajt med en bättre nyhetsupplevelse. Det ska vara lätt att hitta det som man letar efter samtidigt som vi blir tydligare med att presentera det som är viktigast vid varje givet ögonblick, säger Herman Nikolic.

Hur kommer besökarna att märka förändringen?

– Först och främst är det utseendet som skiljer men vi har också designat sajterna för att vi ännu tydligare ska lyfta fram det lokala innehållet från de olika orter som vi bevakar. Sedan finns det förbättringar som inte syns lika väl men som är viktiga för upplevelsen, till exempel hur inloggningen fungerar.

Om du vill lämna synpunkter på den nya sajten kan du göra det via en direktknapp som finns under menyn längst upp till höger.