Annons
Vidare till vastgotabladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ny ledning och 122 nya medlemmar i KD Skaraborg

Kristdemokraterna i Skaraborg har vid sitt årsmöte i Skövde fått ett helt nytt presidium.

Avgående var ordförande Annika Eclund, tidigare riksdagsledamot, samt vice ordföranden Dan Hovskär, Falköping och Isabella Carlén Götene.

Distriktsstyrelsens nya ledning består nu av ordförande Morgan Forsberg, Mariestad samt vice ordföranden, Maria Bruckshaw Falköping och Maj Ader, Lidköping.

Morgan Forsberg deltog i Kristdemokraternas stjärnskottsutbildning redan inför valet 2014 och har länge varit aktiv och drivande för KD Mariestad. Han arbetar som lärare.

Årsmötet leddes av David Lega som är partiets andranamn på listan till Europaparlament. Han inledningstalade om valet som hålls den 26 maj och inspirerade de 50 närvarande kristdemokraterna från Skaraborgs kommuner. Han berättade även om kristdemorkaternas hållning att samtala med alla partier för att få igenom så mycket som möjligt av vår politik.

KD Skaraborg har sedan riksdagsvalet i september fått 122 nya medlemmar, många idag aktiva i de lokala avdelningarna.

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel