Annons
Vidare till vastgotabladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Öppet hus på folkhögskolan

På lördagen öppnade Forsa folkhögskola sina portar för gamla elever, nyfikna besökare och människor som vill veta vilka kurser som finns, för att eventuellt bli elever.

I källaren där fotoeleverna och lärarna håller till står Stefanie Jonsson och visar bilder på fåglar för Fredrik Hallberg, som funderar på att söka fotolinjen.

– Titta här, jag lyckades ta en bild på en uggla. Ser ni. Den sitter längst upp i en grantopp, säger Stefanie Jonsson.

Utanför matsalen har fyra elever spänt upp band mellan två träd. Det är Erik Martinsson, Andreas Söderlund, Fredrik Svalborg och Jesper Eriksson på allmänna linjen. När de inte lotsar besökare och visar skolans kurser övar de på konster på linorna.

Inne på skolan fanns aktiviteter som bland annat bordtennis och minigolf, och textileleverna sydde bland annat klänningar och byxor till allmän beskådan. För att välkomna besökare hade de tänt eldar runtom på området.