Per Anders Gustafsson är uppvuxen i Mariestad, och han har anlitats som koreograf och regissör av flera revyer i trakten som Teaterboven, Skararevyn och Herrljungarevyn. Han har spelat fars med Mats Ljung, och sedan flera år är han med i farser som sätts upp av Sandelius Kultur & Nöje.

Per Anders Gustafsson gör två roller i farsen på Cesarstugan, dels grannen Sigvard, dels prästen i byn.

På scenen har han sällskap av en rad lokala revyskådespelare med massor av rutin från scenerna i Falköping, Skara, Tidaholm och Cesarstugans Tunhems teater.

Dan Strängby ska spela storbonden Rudolf, Annika Lidberg spelar hans nyblivna fru Ingrid, Peter Lidström gör gårdens dräng Axel, Marita Geszti spelar pigan Britta och Amie Lindgren gör rollen som svärmor, fru Blomgren.

Historien utspelas i mitten av 1900-talet. Storbonden Rudolf Johansson vaknar upp efter sitt eget bröllopskalas. Men det blir ingen ro, drängen Axel verkar vara sjuk, pigan Britta är grinigare än vanligt. Frun Ingrid planerar en dyr bröllopsresa och själv står Rudolf i skulder upp över öronen. Svärmor har inte sovit en blund, och något är bakom lås och bom.

Farsen, där skådespeleriet blandas med sång och musik, spelas i februari och mars på Cesarstugan. Biljetterna släpptes på fredagen.