Annons
Vidare till vastgotabladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Polisnotiser i korthet

Misshandel, stölder och narkotikabrott har bland annat inrapporterats under lönehelgen.

Helgens händelser i korthet:

Stöld i butik, Sala. En man i 20-årsåldern misstänks ha stulit ett par Ray-Ban solglasögon på Synsam vid lunchtid i torsdags. Personalen upptäckte händelsen och polisanmälde den. Mannen erkände stölden på plats.

Skadegörelse på Silvköparens camping. Okända gärningsmän har sladdat med motorfordon och skadat gräsmattan hos Caravan Club. Händelsen ska ha inträffat under torsdagskvällen.

Ofredande. Klockan 20.15 i söndags lyste okända gärningsmän grön laser mot en grupp personer på bostadsområdet Dalhem. Eftersom lasern kan vara farlig rubriceras händelsen även som en eventuell misshandel.

Misshandel i centrala Sala. En man i 30-årsåldern blev misshandlad av en annan man utanför restaurang Gillet natten mellan lördag och söndag. Blodvite uppstod och polis på plats kunde konstatera svullnader i ansiktet på målsägande.

Ringa narkotikabrott. Två män i 20-årsåldern hemmahörandes i Sala upptäcktes av en polispatrull vid Fiskartorget klockan 02.45 under söndagen. När männen fick syn på patrullen försökte de snabbt ta sig därifrån, den ena till fots och den andre på cykel. Mannen på cykeln stoppades. Under kontroll fann polisen narkotika. Mannen misstänks för ringa narkotikabrott för eget bruk.