Syskonen Åsa och Karin Karlson, mer kända under namnet” systrarna K” har för andra året i rad bjudit på mycket skratt och dans genom sin barnföreställning i Bruksvilleparken. Föreställningen arrangerades av Tidaholms Riksteaterförening och kultur- och fritidsförvaltningen.

Detta året var Systrarna K tillbaka med föreställningen Barnens bästa sånger. De började föreställningen genom att ta en ”groupie” tillsammans med publiken varefter de skuttade ut på scen och inledde med låten ”Fånga en sommar”. Det bjöds på klassiska barnlåtar som ”Världens bästa Karlsson”,” Kalle Theodor”,” Baby Shark” och många mer.

– Man måste ha tråkigt och vara sur och ledsen ibland för att man ska minnas hur skönt det är att vara glad, påminde systrarna K alla barn och vuxna innan de framförde låten ”Sudda sudda bort din sura min.”

De hade också med sig en väska med semesterpengar som blivit över, och när de frågade barnen vad de tyckte pengarna skulle användas till var de ganska enade om att de skulle spenderas på glass och godis.

De avslutade föreställningen med att sjunga klassikern ”Idas sommarvisa” tillsammans med publiken varefter de delade ut idolbilder till barnen.

Det blev en lyckad söndagseftermiddag i Bruksvilleparken.

Maya Ståhl