Annons
Vidare till vastgotabladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

PRO efterlyser hjälp till styrelsen och valberedning

PRO Tidaholm har haft vårens sista månadsmöte i Villan. Ordförande Bengt Lindberg hälsade välkommen och öppnade mötet.

Sedvanliga mötesförhandlingar hölls där det rapporterades om resor vi ska göra tillsammans med PRO Falköping. Teaterresa den 17/11 till Stockholm för att se "Såsom i Himlen" med boende och buffé ombord på m/s Cinderella, julresa till Flensburg den 24/11 samt julbord på m/s Cinderella före jul.

Föreningen har fått fyra nya medlemmar i maj, vilket är positivt. Stödformer informerade om sommarcafé i Villan på tisdagar under tiden 18 juni till 7 augusti med bingo och eventuellt någon kortare resa. Matserveringen i Villan är öppen hela sommaren men anmälan måste göras.

En vädjan gjordes till våra medlemmar om hjälp i styrelsen och till valberedningen, styrelsen hoppas få gehör för detta.

Som inbjuden gäst informerade Mikael Nyström från Tidaholms Bostads AB att planer finns om att bygga ett trygghetsboende i Tidaholm, om intresse finns. Det är fyra områden som är aktuella, Rosenbergsområdet, Kungsbro, Björnen och platsen vid tennisbanorna på Östra Drottningvägen. Boendet skall vara klart år 2023, lägenheterna är tillgänglighetsanpassade med gemensamhetslokal och en bovärd som hjälper till med aktiviteter m.m. Intresseanmälan kunde göras på mötet.

Efter kaffepaus underhöll "Vismakarna" från Hova. Vi fick höra en kavalkad av gamla schlagers från de fyra årstiderna, visor av Family Four, Ove Thörnqvist, Lena Andersson och Evert Taube spelades. Vi kunde sjunga med i de flesta sånger vilket alltid är uppskattat.

Därefter tackade ordföranden och avslutade mötet.

Till sist var det dragning av lotterier och fifty-fifty.

Birgitta Sandén