Annons
Vidare till vastgotabladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

PRO höll årsmöte i villan

PRO Tidaholm har haft årsmöte. Ingrid Norman och Ingegerd Sandin avtackades med blommor för det arbete de lagt ner i föreningen.

PRO Tidaholm höll årsmöte i Villan nu i februari. Ordförande Bengt Lindberg hälsade välkommen och öppnade mötet. I samband med parentationen över de medlemmar som har avlidit under året läste Vivan Gustavsson en dikt av Pär Lagerkvist. Sång- och musikgruppen framförde "Jag har hört om en stad ovan molnen".

Till presidiet för årsmötet valdes Bengt Karlsson som ordförande och Barbro Aglén som sekreterare.

Verksamhetsberättelsen lästes upp och godkändes och lades till handlingarna, den ekonomiska rapporten för år 2019 gick kassören Einar Bergvall igenom, vilket visade sig att det blev ett minus på cirka 9 000 kronor. Därefter bjöds det på kaffe och semla.

Val av styrelse och andra föreningsfunktionärer omvaldes på ett år, då vi har saknat valberedning under året som gått, men under årsmötet kunde en ny valberedning väljas mycket tack vare revisor Lars-Erik Dahlén. De tre medlemmar som ställer upp är Annica Blomberg, Anne-Marie Lennér och Marianne Gustavsson.

Ingrid Norman och Ingegerd Sandin avtackades med blommor för det arbete de lagt ner i föreningen. Revisorerna tackades med blommor för att de ställt upp och hjälpt styrelsen under året. Årsmötets ordförande Bengt Karlsson och sekreterare Barbro Aglén tackades också med blommor.

Sång- och musikgruppen framförde ett antal sånger bland annat Mitt land, Havsörnsvalsen. Efter att ordförande avslutat mötet var det dags för dragning av lotterierna och den som hade tur med sig i fifty-fifty var Leif Karlsson.

Birgitta Sandén