Första måndagen i månaden är helig för medlemmarna i Tidaholms Fotoklubb, det är då medlemsmötet sker i lokalen i Stormsvalan. Ljudnivån är hög, samtalen hjärtliga, och många har mycket att berätta för varandra efter alla helger och uppehållet från decembermötet.

Detta möte var lite upp och ner kan man säga, då ordföranden satte sig på en ny plats och förvirrade undertecknad rejält. Men det fanns en orsak till detta, och det var att presentera klubbens nya arbetssätt vid månadsmötena.

Nytt för i år är att korta ner de protokollförda mötet till förmån för mer foto och tekniksnack. Teknik, kamera, bländare, ISO, brännvidd, hur gjorde du här och hur tänkte du när du tog den bilden. Det kommer alltså på försök bli mer fokus på att samtala om just fotografering. En spännande utveckling som inleds nu alltså. Så är du intresserad av fotografering så har Tidaholms Fotoklubb plats för just dig.

Rebecka Stefanoska var månadens bildvisare. Rebecka är en av klubbens yngsta medlemmar men redan en duktig och erfaren fotograf. Vad det ska bli av Rebecka i framtiden, ja det vet nog bara hon själv. Men alldeles säkert är att vi kommer få se många fina bilder från henne och hennes kamera i framtiden.

Dagen till ära så hade Rebecka med sig en rad bilder från hennes Londonresa för några år sedan. Kända platser, spännande byggnader, udda vinklar och så klart en massa av det där, ja just det ja, så heter platsen. Välkomna till tidaholmsfotoklubb.nu

Per Gyllingberg