Annons
Vidare till vastgotabladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Serieindelningen klar – både nya och gamla bekantskaper för Fröjered

Serieindelningen till Allsvenskan kommande säsong är klar. För Fröjereds IF som klarade sig kvar i serien blir det både nya och gamla bekantskaper.

Förra säsongen var en besvikelse för Fröjereds IF som slutade näst sist i Allsvenskan västra. Klubben var klara för att få kvala sig kvar i Allsvenskan när corona drabbade Sverige och alla serier ställdes in. För Fröjered innebar det att klubben fick behålla sin plats i Allsvenskan utan att kvala.

Efter säsongen bytte klubben tränare och hoppas kunna ta ett steg framåt kommande säsong. Nu är det klart vilka lag det blir som klubben kommer att ställas mot i sin kamp att etablera sig som ett allsvenskt lag.

Även den här säsongen blir det den västra serien för Fröjered som kommer att ställas mot bland andra Lockerud Mariestad, Rönnby Västerås och Linköping IBK återigen. Nya lag i serien blir FBC Katrineholm, Hagfors IF Uddeholm, Kumla IBK, Nykvarns IF Ungdom, Skoghalls IBK och Västerås IBS.