Annons
Vidare till vastgotabladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Skaraborgsprofilen Carina Bergfeldt har gift sig

I helgen gifte sig SVT-korrespondenten Carina Bergfeldt med danske journalisten Jesper Zølck. – Det är underbart. Jag har tappat räkningen på hur många gånger jag har gråtit i dag, säger hon till Aftonbladet.

Vigseln förrättades av en vän med bara några få inbjudna gäster på plats i Washington DC i USA.

– Det är fantastiskt att ha en av sina bästa vänner viga en. Hon höll ett fantastiskt tal och var en helt fantastisk pastor. Det var häftigt, säger Carina till Aftonbladet.

Inte ens familjen var inbjudna till den lilla ceremonin. Däremot blir det en fest för familjen när paret återvänder till Sverige efter smekmånaden i Saint Barthélemy.

Götenebördiga Carina Bergfeldt började sin bana som journalist vid Skaraborgs läns tidning och har även arbetat för systertidningarna Skövde Nyheter, Falköpings Tidning och Västgöta-Bladet innan hon värvades till Aftonbladet. I dag jobbar hon som utrikeskorrespondent i USA för Sveriges Television.

Paret förlovade sig i februari i år och har varit tillsammans sedan sommaren 2017.