Annons
Vidare till vastgotabladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Skövdesonen och komikern Robert Gustavsson föreläser i Vara

Under torsdagen den 19 september så besöker komikern Robert Gustafsson Vara konserthus. Komikern kommer att framföra sin nya föreläsning - Tomgång, rundgång, framgång, som han hoppas ska få publiken att fundera över sin egen tillvaro, skriver konserthuset i ett pressmeddelande.

Den 19 september kommer Robert Gustafsson till Vara konserthus med föreläsningen Tomgång, framgång, rundgång. En föreläsning som enligt arrangörerna är både humoristiskt, inspirerande och utmanar publiken att fundera över sin egen tillvaro.

En lång komikerkarriär

Robert Gustafsson började sin komikerkarriär i slutet av 1970-talet då han spelade revy med komikern Runo Sundberg hemma i Skövde.

Ett av hans första uppdrag för TV var barnserien Skrotnisse och hans vänner där Robert Gustafsson gjorde Skrotnisses son Kalles röst.

Sedan dess har det blivit en lång rad TV- och filmproduktioner bland annat Björnes Magasin, Felix & Fenix, Gäster med gester, Rena rama Rolf, NileCity 105,6, Torsk på Tallinn och Parlamentet.

På senare år har Robert Gustafsson medverkat i kultförklarade Morran & Tobias och i filmerna Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann samt En underbar jävla jul.

Ville från början bli skrothandlare

Som liten ville Robert Gustafsson bli skrothandlare, men ödet ville annorlunda. Hans eget mod och nyfikenhet gjorde att han "öppnade dörrar som andra trodde var stängda".

På så sätt öppnade sig helt andra möjligheter och han gjorde vissa avgörande vägval.

Komikern Robert Gustafssons föreläsning Tomgång, framgång, rundgång handlar om att våga öppna dörrar som verkar stängda, och att framför allt – våga se vad som finns bakom dörren!

Nu vill han uppmana alla att gå igenom den och se vad som väntar på andra sidan.