Annons
Vidare till vastgotabladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Skyfallet fyllde flera källare på Eriksdalsgatan med vatten

När skyfallet föll över Skövde på söndagen var det inte bara Kavelbrogymnasiet som drabbades. De boende på Eriksdalsgatan fick se en flodvåg översvämma deras väg och vattnet rann in i många villakällare. – Även i garaget började regnet strömma in, konstaterar Helen Beckman på gatan.

Helen berättar också att hennes bilder är tagna efter att regnet slutat och att hennes man turligt nog hade två pumpar i bilen.

– På det sättet fick vi bort vattnet ur två källare, men en familj som drabbades hade nedervåningen fullt inredd och då blir det ganska stora skador, fortsätter Helen.

De boende på gatan menar att de redan påpekat för kommunen att Eriksdalsgatan är i dåligt skick, men tycker inte att de ansvariga lyssnat tillräckligt på deras synpunkter.

– Det är inte roligt när man inte ens ser trottoarerna längre, men kommunen var snabbt här på morgonen och sopade bort alla stenar och andra föremål som dragits med av vattnet.

Läs om slukhålet på Eriksdalsgatan