Annons
Vidare till vastgotabladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

SmåLit-special i Litteraturpodden: Hör samtalen med Stridsberg, Khemiri och Cleeves

 
Smålands litteraturpodd
Visa alla artiklar

Nu släpps fyra av scensamtalen från SmåLits författarscen i litteraturpodden. Hör när Emilia Söelund intervjuar Sara Stridsberg, Jonas Hassen Khemiri, Björn Larsson och Ann Cleeves.

Du kan lyssna på avsnitten från Smålands litteraturpodd direkt i din webbläsare – eller prenumerera på podcasten i din podd-app. Du hittar den bland annat via Itunes Podcaster, Poddtoppen eller Soundclound.

Lyssna på scensamtalet med Jonas Hassen Khemiri

Författaren Jonas Hassen Khemiri är aktuell med boken "Pappaklausulen", där han beskriver familjerelationer och livet som småbarnsförälder.

Lyssna på scensamtalet med Björn Larsson

Björn Larsson växte upp i Jönköping och är i dag en internationellt verksam författare. Han är aktuell med den nya boken "Brevet till Gertrud" som handlar om den judiska identiteten.

Lyssna på scensamtalet med Sara Stridsberg

Författaren och dramatikern Sara Stridsberg har gett ut flera mycket uppmärksammade romaner. Hon skriver ofta om de mest utsatta i vårt samhälle. Nu är hon aktuell med romanen "Kärlekens Antarktis".

Lyssna på scensamtalet med Ann Cleeves

Den brittiska deckarförfattaren Ann Cleeves har skrivit över 30 böcker. Hon fick sitt stora genombrott med serien om Shetlandspolisen Jimmy Perez. Hon är aktuell med den avslutande boken i den serien, "Vild eld".