Annons
Vidare till vastgotabladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Sommarbilden gör comeback – nu kan du skicka in ditt bidrag!

Här kommer en gammal favorit i repris. Den lite lättsamma tävlingen Sommarbilden gör comeback – efter nästan tio års uppehåll.
– Vi vet sedan tidigare att tidaholmarna är ena hejare på att föreviga vår härligaste årstid på bästa sätt, säger VB:s nyhetschef Claes Rydholm

Åren går förskräckligt fort. Vem kan tänka sig att det är tio år sedan Agneta Jungergård vann Västgöta-Bladets fototävling med denna stämningsfulla bild från sjön Stråken? Men så är det.

Nu är det dags för att tidaholmare att putsa kameralinser och sätta mobilerna på laddning. Sommarbilden 2021 tar sin början.

Fram till den 29 augusti går det finfint att skicka in härliga sommarbilder tagna i alla möjliga och omöjliga situationer på [email protected]

– Varje vecka kommer vi att publicera ett urval av inskickade bilder på hemsidan och i tidningen. Av dessa utses en finalist, berättar Claes Rydholm.

Eftersom det handlar om sju veckor blir det således sju sommarbilder som tävlar om slutsegern.

– Vi sätter samman en jury med VB-relaterade personer som sköter denna grannlaga slutuppgift. Alla som tagit sig till final får någon form av pris. Sedan lottar vi ut några vinster också bland alla som deltagit.

För det är förstås viktigare att deltaga än att vinna. Kanske?

– Så vill vi se det. Det viktigaste är att vi får möjlighet att njuta av varandras härliga sommarbilder. Här är rätt forum, menar Claes Rydholm.

Enda villkoret att förhålla sig till är att bilden ska vara tagen den här sommaren, någon gång under perioden 1 juni till och med den 29 augusti.