Annons
Vidare till vastgotabladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Stor avslutning i Arena Skövde

 
Student 2018
Visa alla artiklar

Här kan du se bilderna och filmerna från Västerhöjd och Kavelbros avslutning i Arena Skövde. Missa inte kärleksvisan utan ljud.

Studentfirandet i Skövde fortsätter. I Arena Skövde samlades stans största skolor, Västerhöjd och Kavelbro för gemensam avslutning.

Fredrik Hasselplan hälsade studenterna välkomna och peppade igång jublet i lokalen, men visselpiporna fick stanna utanför.

Detta följdes av musik från Musikgymnasiet och allsång på "Du gamla, du fria".

Sektorschef Katarina Lindberg höll ett inspirerande tal, följt av elever som gick upp och tackade för de senaste tre åren. Det konstaterades bland annat att åren varit både korta och långa.

En kärleksvisa framförd av elever på individuella programmet fick stående ovationer i lokalen. Detta följt av ett rivigt tal och sång från lärarna om hur en Skövdestudent är, sura som citroner är de till exempel inte.

Avslutningsvis togs mössorna på till tonerna av Studentsången. Sen var det dags för utspring, det kan du också läsa om här.

Här ser du bilderna och filmerna från avslutningen som endast var öppen för skolans elever och personal.