Annons
Vidare till vastgotabladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Stridslystna lag gjorde upp i grannfejden

Två stridslystna boulelag från Härja och Velinga hade samlats på Härja boulebanor för att göra upp om grannfejden 2019. Härja vann kampen.

Detta skedde under ordnade former, och inte ens ett hot uppifrån i form av åska och regn kunde hindra bataljen. Härja visade sig vara ofina nog att vinna med 4-1 efter flera mycket jämna matcher.

Efter en god sallad med tillbehör, och god stämning i boulerummet var grannsämjan återställd. Skämt åsido, det blir alltid ett trevligt möte, och nästa år är det Velinga som står för kalaset.

En annan bouleframgång för Härjas del blev det i helgen, då genomfördes Husvagnscupen i Stenstorp. Härja deltog med två herrlag och ett damlag. Herrarna fick ingen framskjuten placering medan damerna vann sin klass och fick första inteckningen i vandringspriset. De tre som utförde bedriften var Kikki Gustavsson, Margareta Olofsson och Marianne Rydholm.