Annons
Vidare till vastgotabladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Strömstedt spred ljus i mörkret

Ett pärlband med hits, kryddat med några jullåtar och ett varmt och humoristiskt mellansnack. Se där och du har Niklas Strömstedts julshow Ett ljus i mörkret. På söndagen gästade artisten Skövde.

Redan för ett år sedan firade Niklas Strömstedt framgångar med showen Ett ljus i mörkret på Grand hotel i Stockholm. I år har den mångsidige artisten gett sig ut på turné med föreställningen och i helgen var det Skaraborgs tur.

Då kom Niklas Strömstedt och hans orkester till Skövde stadsteater. Under den 90 minuter långa föreställningen bjöds publiken på en rad klassiska hits blandat med stämningsfulla jullåtar.

Mellan låtarna pratade Niklas Strömstedt om stort och smått på ett ofta humoristiskt vis. Som det faktum att en tomtedräkt kan vara ett riktigt bra köp.

– En sådan behöver man bara köpa en gång - den blir aldrig omodern, konstaterade artisten skämtsamt och förklarade att han är den som alltid får uppdraget hemma.

Med sig på scen hade Niklas Strömstedt ett gäng välmeriterade och välspelande musiker: Marika Willstedt (piano, cello, sång), Sara Niklasson (gitarr, mandolin, fiol, sång), Tobbe Fall (gitarr, sång), Måns Block (trummor, sång), Mats Persson (slagverk, mandolin, sång) och Thobias Gabrielsson (bas, sång).