Annons
Vidare till vastgotabladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Svar på insändaren: Vi arbetar stenhårt för att förbättra verksamheten

 
Perspektiv
Visa alla artiklar

Svar på insändare VB 200210 Hej, jag förstår din frustration att inte lyckas komma i kontakt med oss. Det är något vi arbetar hårt med att förbättra och på sistone har vi lyckats öka vår tillgänglighet på telefon markant.

För oss liksom i övriga landet har det varit svårt att hitta allmänspecialister, men vi har nu efter lyckat rekryteringsarbete anställt fler läkare och på sätt fått fram fler läkartider. Vi jobbar också med att erbjuda en fast läkarkontakt för främst äldre och våra kroniskt sjuka patienter som behöver detta.

Vi på Närhälsan i Tidaholm arbetar stenhårt för att hela tiden förbättra verksamheten så våra patienter får den vård som krävs. Jag hoppas att du kommer att märka av förbättringsarbetet och att du fortsättningsvis kommer vara nöjd med den kontakt du har med oss!

Åsa Zöögling Ålebring, vårdcentralchef, Närhälsan Tidaholm

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv artikel