Låten släpps den 27 april och videon kommer någon gång under maj. Den ska dessutom vara det mest poppiga sound hon hittills släppt på skiva.

– Jag funderade ett tag på om låten var för annorlunda mot det jag gjort förut, men sedan tyckte jag bara att det var roligt, förklarar Cecilia.

Ytterligare orsak

Det fanns ytterligare en orsak till att man valde just Sydafrika som inspelningsplats.

– Min bror arbetar som kitesurfinginstruktör där nere och jag ville hälsa på honom, så det blev en veckas semester och en veckas filminspelning, fortsätter Cecilia.

Runaway

Den första solosingen var "Runaway" och har hittills 100 000 streamingar på Spotify.

– Dessutom har jag märkt av ett mycket större intresse när det gäller bokningar av spelningar på olika håll. Responsen har helt enkelt varit positiv.

Det har också dykt upp många nya förfrågningar om olika samarbeten.

Skilda vägar

Gruppen Timoteij gjorde sitt allra sista framträdande på nyårsafton 2016. Därefter gick Cecilia Kallin, Bodil Bergström och Elina Thorsell skilda vägar med olika mål i livet.

Till skillnad från sina bandkollegor har Cecilia valt att fortsätta med musiken – och den 5 januari släpptes hennes första singel Runaway.

Videon till den spelades in av Hjofotografen Jesper Anhede och den filmades på betydligare närmare håll, nämligen Dagsnäs slott, Hjo och Brahehus.

Men nu är det alltså dags för solosläpp nummer tre - "Don´t you Wanna Know", skriven tillsammans med Tony Nilsson.

Läs nu står Cecilia på egna ben:

Läs Cecilia skivaktuell igen:

Se Cecilia förra video:

Se Cecilias fotoäventyr på Maldiverna: