En delegation från Tidaholms Bostads AB bestående av vd Mattias Andersson, fastighetschefen Mikael Nyström och Annika Svensson på kundservice representerade bolaget på Fastighetskongressen.

Höjdpunkten för dem var den prisutdelning som hölls på torsdagen arrangerad av Branschindex, ett initiativ av IndexBo och Tidningen Fastighetsnytt.

Tidaholms Bostad AB tampades med övriga nominerade, Ersta fastigheter och Stockholms Kooperativa Bostadsförening, i klassen kontor och lokaler samlad klass.

Juryn fann att Tidaholms Bostads AB lyckats bäst och tilldelades priset inför en stora skala branschfolk. Det är hyresgästernas åsikter som ligger till grund för utmärkelserna.

Visst är det ett snyggt pris.

Mattias Andersson är vd och mycket glad över utmärkelsen.

– Vi på Tidaholms Bostads AB är enormt stolta över att få denna utmärkelse, finare kan det inte bli när man utses som bästa bostadsbolaget i Sverige och de som utser oss är våra hyresgäster. Detta är det yttersta kvittot på att vi gör saker på rätt sätt och är Sverigeledande. Vi kommer givetvis att fortsätta vårt arbete för att kunna bli ännu bättre. Detta är en team-insats som heter duga, alla har gjort ett fantastiskt arbete!

Fastighetschef Mikael Nyström och Annika Svensson på kundservice pekar ut framgångsfaktorer.

– Vi har medvetet arbetat med att förbättra vårt arbete och tillgodose hyresgästernas önskemål, arbetet utvecklas hela tiden och vi är övertygad om att det vi kan bli ännu lite bättre även om vi är Sverigeledande redan idag.

Mattias, Annika och Mikael skickar en hälsning till de som supportat TBAB i omröstningen.

– Stort tack till våra hyresgäster som har gett oss denna utmärkelse!

Samtliga pristagare samlade. Vinnarna av Branschindex är de bostads- och fastighetsbolag som av hyresgästerna själva har utsetts till de bästa hyresvärdarna.

Foto Pressbild