Annons
Vidare till vastgotabladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Thundermother spelar under Konstnatten

 
Konstnatten 2018
Visa alla artiklar

Under konstnatten kommer artister ur rockbandet Thundermother att uppträda akustiskt i Vartofta samlingslokal. Bandet består av fyra kvinnliga medlemmar, som i skrivandets stund är på turné i Finland.

Thundermother startades 2008 av Filippa Nässil. Bandet släppte en ny skiva i våras och var då på releaseturné i Europa, och i år spelat i bland annat Frankrike, Tyskland, Spanien, Belgien, England, Norge. I oktober/november kommer de åka på spelkryssning med legenderna KISS på en kryssning i Miami och Karibien. De har sedan ännu en Europaturné innan året är slut.

Trummisen i bandet, Emelie Emlee Johansson är född och uppvuxen i Vartofta, men studerar just nu på Kungliga Musikhögskolan i Stockholm och läser nu sista året där.

Förutom uppträdande av Thundermother kommer Vartofta samlingslokal att erbjuda tio olika utställare som visar upp foto, virkade alster, olje- och akvarellmålningar, betong, kransar, hemsydda kläder och smycken med mera. Alster från Vartofta och Åsarps förskolor kommer också att finnas att beskåda.