Skaraborgspolisen har, sedan 22-tiden på nyårsafton, hanterat 39 ärenden. En person har gripits och fylla och ordningsstörning har varit återkommande.

– Vi har varit ute på mycket, men det har inte alltid resulterat i någon anmälan. Ganska lugnt för en storhelg, säger Fredrik Bergström.

Klockan 23.11 avvisades en man i 50-årsåldern från taxistationen i Falköping. Detta efter att han hade blivit aggressiv mot en taxichaufför som valde att inte köra mannen, då mannen inte hade råd att betala.

Krossade rutor på skola

Strax efter tolvslaget upptäckte väktare att flera rutor var krossade på Rydskolan i Skövde. Det är oklart med vad, men väktare hade tidigare hört smällare i närheten av området.

Polisen har upprättat en anmälan om skadegörelse.

Misstänks för grov misshandel

Vid 03-tiden larmades polisen till Storgatan i Tibro, där en misshandel hade inträffat.

När man kom fram till platsen visade det sig att en tonårspojke hade slagit en kvinna i 25-årsåldern, en man i 25-årsåldern och en man i 20-årsåldern.

Polisen grep pojken som nu misstänks för grov misshandel. Enligt polisen skadades ingen person allvarligt. Tonåringen som greps behövde dock uppsöka sjukhus då han blödde från ansiktet.

Blev utkastad från lägenhet

Klockan 03.56 åkte polisen till en adress i Skövde, då tre personer förde oväsen och bråkade i en lägenhet.

En man i 45-årsåldern berättade för polisen att han hade blivit utkastad och fått sina fingrar klämda i dörren. De två personerna, en kvinna och en man, som kastade ut 45-åringen var fulla och omhändertogs därför av polis.

Ingen av de inblandade personerna ville göra en anmälan.