Två omgångar återstår av Skaraborgsserien i militär snabbmatch. Tidaholms Pistolskytteklubbs lag delar serieledningen i serien med Mariestad efter sju omgångar. Båda är obesegrade hittills och möts i den sista omgången. Det kan bli en tredje serieseger för Tidaholms PSK:s lag. De två första är redan hemma.

När den sista omgången av Skaraborgsserien i precisionskytte avslutades i måndags stod det klart att TPSK gått igenom serien utan poängförlust. För Tidaholmsföreningens förstalag i division 1 var den sista omgången en ren seriefinal mot Sandhem, som precis som TPSK var fullpoängare inför den sista omgången. Tidaholmslaget med Janne Räisänen, Alen Ovcina och Sören Rehn, vann matchen med två poäng, 850–848.

Mindre dramatisk

För föreningens andralag blev den sista omgången mindre dramatisk. Laget, med Ove Holmberg, Tommy Susi,  Rickard Eriksson Häll och Simon Folke, besegrade Falköpings tredjelag med 795–519 och vann sin sjunde match i rad. TPSK:s tredjelag blev tvåa i serien efter att bara ha förlorat en enda match – mot andralaget...

Individuellt sett gjorde Janne Räisänen en bra slutomgång och var bäste skytt i precisionskyttets klass 2 med 285 poäng. Totalt sett var Sören Rehn (284 poäng i slutomgången) klassens bäste på 1989 poäng på sju omgångar och Alen Ovcina näst bäst med 1972 poäng.

I militär snabbmatch var Martin Rehn bäst i klass 3 med 584 poäng, fyra poäng fler än Sören Rehn som var näst bäst och fortfarande är klassens främste med sin totalpoäng på 4064 mot Martins 4055.