Annons
Vidare till vastgotabladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Trampolinparken Hop N Pop vill öppna på Stallsiken

Att hoppa högt i en park full av trampoliner, låter det som en dröm? I så fall är det goda nyheter att Hop N Pop planerar att öppna på Stallsiken.

Hop N Pop finns tidigare i Trollhättan, Borås och Eskilstuna. Nu planerar man alltså att öppna ännu en trampolinpark i Skövde, på Stallsikens handelsområde.

Konceptet är att både barn och vuxna ska kunna studsa på trampoliner och utföra en mängd andra aktiviteter.

– Vi mixar så pass mycket olika saker att vi kallar det för ett aktivitetscenter, säger Dan Krüger vd för Hop N Pop.

Förutom trampoliner kan Skövdeborna också förvänta sig en ninjabana och en arena där man kan spela fotboll och dodgeball. Den sistnämnda har elastiskt golv och är egendesignad av Dan själv.

– Den attraherar andra typer av målgrupper, som svensexor, möhippor och företagsevent, säger han.

Planen är att öppna efter sommaren och enligt Dan ska bygglovet skickas in i veckan. Att man väljer just Skövde när man expanderar är ingen slump.

– Skövde är intressant, tillväxten som varit är imponerande och det finns en närhet till Göteborg. Organisatoriskt passar det också oss bra. Det finns ingen typ av sån här aktivitet sen tidigare, jag tror att det kommer komplettera de aktiviteter som redan finns ganska bra, säger Dan.

Han beskriver parken lite som en fritidsgård dit unga kan gå efter skolan och ha roligt samtidigt som de får motion. I de andra städer där Hop N Pop finns har bemötandet varit gillande.

– Det har varit jättepositivt på alla sätt. Barn älskar att röra på sig och vår ambition har från början varit att få fler barn i rörelse.