110 personer mötte upp till mötet.

PRO:s riksorganisation informerade bland annat om att PRO avslutningsfirade i Stockholm den 21 november. Bristen på bostäder för äldre var temat för diskussionerna.

Det avslutades med panelsamtal mellan dagens deltagare och förstärkt med Marie Linder från Hyresgästföreningen. PRO:s ordförande Christina Tallberg kritiserade regeringens besked om skärpt amorteringskrav, som kommer att slå hårt mot främst ensamstående kvinnor med låga pensioner.

Majken Nielsen informerade om att Securitas kommer att övervaka parkeringen vid Solvik/Villan. Det kommer att bli parkeringsböter för felparkerade bilar.

Elin Andersson kommer att jobba heltid på ABF från januari 2018. Det fins några platser kvar på läsecirklar som börjar vecka tre.

Det kommer att bli ett antal resor tillsammans med PRO i Falköping. En går till Köpenhamn och en går till Tallinn och Riga. En trivselkväll genomförs i maj. Hemliga resan blir som vanligt av i juni och Gamla Köpstad är bokad den 12-16 augusti.

Så var det dags för sång- och musikgruppen att sjunga ett antal julsånger. Uppehöll gjordes för kaffeservering sedan återupptogs underhållningen.

Majken tackade alla som kommit. Hon önskade god jul och gott nytt år och efter det var det dags för dragning av försålda lotter. Sedan hördes vacker sång när Tidaholms lucia med tärnor tågade in. Efteråt tackade Britt Pettersson luciatåget och tjejerna fick var sin julklapp.

Kansliet öppnar 10 januari och nästa månadsmöte är 26 januari.