Annons
Vidare till vastgotabladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

TV: Köpsugna hängde på låset när populära butikskedjan öppnade i Skövde

Premiären för Stadium Outlet i Skövde välkomnades med stora famnen av kunderna. Måna trängdes utanför innan öppningsdags och sedan var det rena racet för att hinna plocka åt sig av öppningserbjudanden.

På fredagen öppnade Stadium Outlet på Stallsiken, granne med Blomsterlandet som hade premiär i går.

Långt innan dörrarna hade öppnats väntade människor på att få komma in i den nya butiken.

När det väl var öppet var det nästan gatlopp till extraerbjudandena.

”Var är innebandyklubborna” undrade en ivrig dam med shopping och extrapris i blick.

Åsa Zandelin är butikschef och berättar att det är butik nummer 51 som öppnar. Butikens sortiment riktar sig till tränings och fritidskläder för barn, dam, unisex och herr samt träningsutrustning.

Skillnaden mellan Stadium och Stadium Outlet ?

Vi har ständigt 40-70 procents rabatt på alla grejer vi säljer det är det vi lovar. Stadium lovar vissa märken, det är skillnaden, förklarar Åsa Zandeln.

Butiksytan är 1 300 kvadratmeter och tio anställda jobbar i butiken.

Kedjan har ett 50-tal outletbutiker i hela landet. Man öppnar tre, fyra butiker per säsong och planerar att fortsätta i den takten.

I sportkedjan Stadium ingår koncepten Stadium, Stadium Outlet och Stadium Pulse Totalt har företaget 170 butiker i Sverige, Finland och Tyskland.