Centerpartiet i Tidaholm har haft årsmöte på Festvåning Fyran. Medlemmarna deltog i ett grupparbete under kvällen som Emil Gullbrantz från distriktsstyrelsen höll i. Det handlade om vilka frågor som partiet vill lyfta under år 2020.

– Det är bra att medlemmarna får säja sin mening om det som känns angeläget och att det sedan förs vidare uppåt i Centerpartiet, skriver Annelie Sandstedt.

Under år 2019 har man haft månatliga C-möten i samband med ordinarie Mitt-möten. På distriktsnivå har man deltagit i Kretsråd och där fått inblick i olika kommuners problem och lösningar. På Centerstämman i Karlstad var tidaholmarna också på plats.

På hemmaplan har trevliga studiebesök gjorts på dels mejeriet i Daretorp med fika och god hemlagad ostkaka och dels hos Per Wahlström i Ekedalen där besökarna fick smaka på Pers potatisgratäng som visade sig vara vinnare i tv-programmet ”Halv åtta hos mig”. C deltog även i Nationaldagsfirandet i Bruksvilleparken där Centerns påsar snabbt tog slut.

Vid årsmötet avtackades Ulf Persson som ordförande och han ersätts nu av Lennart Axelsson. Ulf Persson fick varma applåder för sitt mångårigt ordförandeskap i styrelsen.

Valen: Ordförande: Lennart Axelsson, kassör Anneli Sandstedt, övriga ledamöter: Kjell Johansson, Mikael Hallin, Per-Inge Karlsson, Torgny Sandstedt, nyval på Katarina Hill-Persson. Ersättare: Anette Karlsson.

Efter årsmötet underhöll Per Wahlström som berättade anekdoter från sitt liv.