Annons
Vidare till vastgotabladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Uno drog upp den tyngsta firren

Det var inget gynnsamt väder häromsistens när PRO hade sin årligen återkommande friskvårdsdag med fiske vid Björksjön på Hökensås.

Ett lätt regn gjorde kanske att en del avstod ett besök, men för de som fiskade var det nog inget hinder. Det högg ordentligt på många platser, till glädje för de som kastat ut sina krokar eller drag.

Klockan tre kom vågen fram, då var det dags att kora segraren i tävlingen om den tyngsta fisken. Det visade sig då att Uno Larsson vunnit, hans fisk vägde 1,6 kilo. Uno kan då titulera sig årets PRO-fiskare, och han får sitt pris vid årsmötet i februari.

Det var inte bara fiske som lockade utan tipspromenad, lotteri, kaffe med dopp och grillad korv med bröd fanns också på programmet. Trots det dåliga vädret hördes inte så många av de cirka 40 besökarna klaga så mycket.

Och som det kan vara ibland, det bästa vädret kommer när det är dags att åka hem.