Annons
Vidare till vastgotabladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Uppskattat framträdande hos PRO

Oskar Kjällgren från Jonslund underhöll med sång och gitarrspel på PRO Tidaholms senaste månadsmöte.

Ordförande Bengt Lindberg hälsade välkommen till en fullsatt samlingssal och öppnade mötet.

Rapport från bowlingsektionen som varit i Stockholm och representerat PRO Tidaholm. Det blev fler framskjutna placeringar bland annat kom Christer Ax och Rune Staav på en sjätte plats i lagtävlingen. De vill gärna se fler intresserade komma till bowlinghallen, de tränar måndag och tisdag och tävling på onsdagar.

Margit Klasson informerade om ett föredrag gällande prostatacancer i Villan den 29 november. Sopplunch serveras samma dag i Villan men då fordras anmälan. Det finns platser kvar till Cesarstugan den 15 februari 2020. En resa till konserthallen i Jönköping sker den 2 april 2020 där Kalle Moreus med fler underhåller med ABBA-låtar.

Revisor Lars-Erik Dahlén presenterade budgetförslaget för år 2020. Då föreningen har många kostsamma verksamheter behövs fler medlemmar och andra inkomstkällor. Revisorerna Lars-Erik Dahlén och Anne-Marie Lenneér godkände förslaget vilket även månadsmötet gjorde.

Så var det dags för dragning i medlemslotteriet, 26 medlemmar vann 200 kronor och fem medlemmar vann 500 kronor vardera.

Högvinsterna på 1000 kronor gick till Kent Sahlberg och Lyubav Makarevich och högsta vinsten 2000 kronor vann Inger Högberg.

Potpurri

Efter kaffepaus underhöll trubaduren Oskar Kjällgren från Jonslund med sång och gitarrspel. Publiken fick höra ett potpurri från Sven-Ingvars repertoar och Bröderna Djups senaste låt, "Nyckelhôrt". Som avslutning sjöng han låtar av Siw Malmkvist och Lasse Berghagen. Det var ett mycket uppskattat framträdande.

Ordföranden avslutar mötet och till sist var det dragning på lotterierna och där vinnaren av fifty-fifty blev Curt Johansson..

Birgitta Sandén