Annons
Vidare till vastgotabladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Vad händer efter Barnens hus-utmärkelsen?

 
Perspektiv
Visa alla artiklar

Ett av Tidaholms mer kända varumärken har vunnit en bronsmedalj i tävlingen Sveriges bästa lekland. Grattis till fint genomfört arbete på Barnens hus!

Hur skall man kunna vidareutveckla verksamheten genom att lyfta in i kommunens redan trångbebodda museum? Sätt en hiss utanpå nuvarande hus?

Hur skall museet vidareutvecklas? Eddie Medusautställningen är ju den enda som satt Tidaholm och raggarvarumärket på kartan de senaste fem åren. Ställ krav på att vi skall fixa utställningar med många besökare. Varför inte folkparkernas historia eftersom Tidaholm anses var en av Sveriges bästa parker. Dans och musiklivet i Tidaholm är ju dessutom toppen.

Kungsbroskolans långbänk skämmer vårt varumärke och det kostar skattepengar. Riv huset och bygg Sveriges prisvärdaste lägenheter. I Tyskland lär man bygga lägenheter för halva priset av det svenska priset?

Göra och utveckla var en ledstjärna att inspireras av i presentationen av kommunens varumärkesarbete.

Gört!

Nu stärker vi varumärket närmast genom Giff-cupen och crusingen.

Vi gört!

PH

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv artikel