Annons
Vidare till vastgotabladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Väg avstängd när vattenläcka lagas

Vägen är avstängd när en planerad reparation av en vattenläcka utförs i korsningen vid Möbelköp. Trafiken leds om till alternativa vägar.

Under perioden 1-5 juni utförs en planerad reparation av en vattenläcka i korsningen Ramstorpsvägen/Villagatan/Norra och Västra Ringvägen. Under arbetet kommer korsningen att vara helt avstängd för trafik. Information har gått ut till boende och verksamheter som är direkt berörda. Trafiken leds om till alternativa vägar.

Arbetet kommer att kräva en helavstängning av vatten under delar av arbetsdagarna mellan kl 07-16. Grävningsarbetet startar måndag eftermiddag och vattenavstängning sker först när ledningarna är frilagda.

– Tappa upp vatten för ditt behov under dagen och avstå från att köra hushållsmaskiner som kräver vattentillförsel. Behöver du mer färskvatten kommer en tank finnas uppställd på kommunens förråd, utanför grindarna vid infart från Ramstorpsvägen. Ta med eget kärl för avhämtning, informeras det på kommunens hemsida.

När vattnet är tillbaka, öppnas kranar försiktigt då det kan förekomma luft i ledningarna. Spola ur ledningarna ordentligt om vattnet är missfärgat.