Annons
Vidare till vastgotabladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Vårsånger och auktion på årsmöte

PRO i Tidaholm har haft årsmöte med auktion som gav 3350 kronor.

Ordförande Bengt Lindberg hälsade alla välkomna och öppnade mötet. Mötesförhandlingar inledde mötet där PRO kunde välkomna fem nya medlemmar.

Björn Wernersson informerade om kommande resor och aktiviteter. Hemliga resan går av stapeln den 11 juni och 12-16 augusti åker PRO:arna till Gamla Köpstad. Tillsammans med PRO Falköping görs en kryssning till Helsingfors den 26 augusti. Den 18 september besöks Elvismuseet i Floda med efterföljande sopplunch på Nääs slott. Friskvårdsdagen på Hökensås med fiske och tipspromenad anordnas den 23 augusti samt resan till Ullared går av stapeln den 22 oktober.

Därefter blev det auktion med Håkan Svensson som vant svingade klubban och med Björn Wernersson som medhjälpare. Väldigt mycket hade skänkts i form av bröd, paket och fågelholkar vilket föreningen är mycket tacksam för.

Allt tog slut ganska fort, då köpvilligheten var stor bland medlemmarna. Behållningen blev 3.350 kronor.

Efter kaffepaus underhöll sång- och musikgruppen med många fina vårsånger, som var mycket uppskattat.

Ordföranden tackade alla och avslutade mötet. Sist var det dragning av lotterier och fifty-fifty.

Birgitta Sandén